Політика конфіденційності

Наша компанія «Приватна школа Олени Вєдєрнікової», з повагою ставиться до приватного життя відвідувачів та користувачів сайту. Однак політика сайту передбачає певні вимоги відповідно до яких, користувач сайту у випадку реєстрації на сайті компанії, заповнення анкети на добровільних умовах надає доступ до обробки своїх персональних даних, що відноситься до конфіденційної інформації відповідно до Закону Україну «Про інформацію» і Закону України «Про захист персональних даних».

Відповідно до ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних», персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відповідно до законодавства, використання персональних даних передбачає будь-які дії володільця бази щодо обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, що здійснюються за згодою суб’єкта персональних даних чи відповідно до законодавства.

Компанією будуть використовуватись ваші персональні дані виключно за умов надання якісних послуг відповідно до Ваших потреб.

Такі дані, як: ім’я, номери прямих контактів, електронна пошта, дані про народження розповсюдженню не підлягають і в окремих випадках можуть бути доступними третім особам, але виключно з Вашого дозволу.

При реєстрації всі користувачі надають персональні дані і всі дії і відвідування відслідковуються сервісами, тому надання послуг не здійснюється людям, молодше 18 років.

Надаючи свої дані, ви тим самим даєте свою згоду на збір, обробку та зберігання, використання в наступних випадках:

— Дозвіл на реєстрацію та отримання якісних послуг від нашої компанії;
— Підтвердження Вашої особистості;
— Якість обслуговування, відповіді на виниклі питання, прийом претензій і відгуків;
— Супровід угод;
— Моніторинг і аналітика з метою поліпшення якості обслуговування та функціональних можливостей.

Розкриття персональних даних

1. Отримання персональних даних адміністрація сервісів може розкривати (за попередньою згодою користувача) правоохоронним органам, а також банківським службовцям, якщо справа торкнеться оплати будь-якого товару або послуги.

2. Все операції пов’язані з персональними даними, відбуваються виключно з дозволу користувача.

Сookies файли

Адміністрація сайту використовує cookies файли за допомогою яких здійснюється швидка обробка даних, швидкий доступ до реєстраційної картки користувача та обробка потрібної реклами.

У Вас є можливість змінити налаштування свого браузера так, щоб браузер блокував всі файли cookie або оповіщав про відправку цих файлів. Однак, при цьому, деякі функції і сервіси не зможуть працювати належним чином.

Реквізити

ТОВ «ІВІ Приватна Школа»

UA353007110000026003052756810

Код за ДРФО 3033212762, ІПН 3033212762

Платник єдиного податку 3-ї групи, 5%, не платник ПДВ

10101, м. Київ, вул. Івана Мазепи, 16

Меню